Over 4P Telecom & IT Alkmaar

4P Telecom & IT is in 2002 opgericht door een aantal zeer ervaren telecom en IT specialisten, de gemeenschappelijke gedachte om met elkaar een dienst aan te bieden waarmee 4P meerwaarde biedt was altijd al aanwezig.

Inmiddels is per januari 2009 regio Noordholland zelfstandig voortgezet door één van de eerste oprichters Richard Bes. Het gaat goed met ons en daar zijn we blij mee. Wij zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met onze filosofie. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar dit ook.

Contact opnemen

Filosofie

4P verzorgt uw volledige wensenpakket op het gebied van telefonie en IT en dat vanuit de filosofie dat onze naam is waar we voor staan:

4P levert Prestaties vanuit Partnerschap, resulterend in Profijt. Dat geeft Plezier


Dit geeft al aan dat partnerschap voor ons een eerste vereiste is. Alleen samen kunnen er mooie prestaties geleverd worden, waarvan wederzijds profijt dan een vanzelfsprekende resultante is. Luisteren, meedenken en natuurlijk kwaliteit leveren zijn daarom onze speerpunten.

Als je goed voor je klanten bent, zijn zij goed voor jou. Dat klinkt wellicht enigszins clichématig, maar wij ervaren het bewijs hiervan toch dagelijks!

Wat doen we?

4P levert en onderhoudt telefonie en IT oplossingen. Telecom en IT gaan bij ons hand in hand. Dat klinkt heel breed en misschien wat vaag, maar simpel gezegd kunt u bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van Telefonie en IT.

Ons palet aan diensten loopt van eenvoudige traditionele telefoniesystemen met een paar toestellen tot uitgebreide Voice over IP platformen met honderden aansluitingen.

Daarnaast leveren wij ook zogenaamde ‘gehoste’ IT oplossingen. U kunt dan gebruik maken van geavanceerde IT toepassingen die u op elke plek met een internetverbinding toegang bieden tot al uw persoonlijke documenten. In vaktermen heb je het dan over ‘IT op ASP basis’.

Wanneer u uw volledige telefonie en IT wilt uitbesteden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u op het gebied van IT en telefonie in ons 4overIP totaalconcept. U heeft er geen omkijken meer naar. Wel zo makkelijk en ook nog eens tegen vaste kosten per maand.

Uiteraard hebben we een eigen technische dienst om u bij vragen of problemen snel weer op weg te kunnen helpen.

Wat beweegt ons?

4P stelt klantbelang altijd voorop. Onze doelstelling is om mee te denken met u als klant en zo in eerste instantie voordeel voor u te behalen. Inmiddels hebben we daar prachtige praktijkvoorbeelden van.

Advies op maat vinden we belangrijk; als u er beter van wordt, dan worden wij dat vanzelf ook. Misschien vertelt u uw goede ervaringen dan zelfs wel door aan uw eigen contacten en daar hebben wij ook weer wat aan.

Onze referenties vindt u elders op deze website. Deze geven u een indruk van ons werk. Vanzelfsprekend bekijken we ook graag samen met u hoe en of het in uw situatie beter en/of voordeliger kan.

Beweegt dit u?

Als 4P zijnde zijn wij benieuwd naar u en bent u wellicht benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen. Kijkt u gerust rond op onze website. Op de andere pagina’s vindt u meer diepgaande informatie over ons en onze mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neemt u dan gerust en uiteraard vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

Met een vriendelijke groet,

4P team

4P Telecom & IT B.V.
Kamerlingh Onnesstraat 2
1821 BP Alkmaar
Telefoon: (072) 576 88 00
Fax: (072) 576 88 09

Mail ons