UPC Business

UPC Business levert internet-, televisie-, telefonie- en netwerkoplossingen aan de zakelijke markt in Nederland. UPC Business vindt voor elke klant de beste oplossing om slimmer en effectiever te werken. Hiervoor hebben wij naast een hoogwaardig portfolio een netwerk van innovatieve partners tot onze beschikking. Door het combineren van verschillende diensten kunnen wij voor iedere klant de beste oplossing ontwikkelen én beheren.

UPC Business is eigenaar van een fijnmazig netwerk van meer dan 11.000 kilometer glasvezelkabel speciaal voor de zakelijke gebruiker. Via ons netwerk leveren wij een breed portfolio. Van zakelijk Fiber power voor de kleine ondernemer tot slimme VoIP-oplossingen voor organisaties met meerdere vestigingen. Van Collectieve Televisie voor hotels en woningcorporaties tot wholesalediensten voor wederverkopers. Ook is UPC Business al sinds 2003 koploper op het gebied van Voice over IP (VoIP).

De diensten van UPC Business hebben zich bewezen. Zo kiest 60% van de zorginstellingen voor ons, waaronder alle academische ziekenhuizen. Dat betekent voor u dat u zeker kunt zijn van de kwaliteit die wij leveren. Ook in de sectoren handel en industrie, zakelijke dienstverlening en overheid zijn wij toonaangevend. 4p ICT levert deze diensten in de regio Alkmaar en verder in geheel Noord-holland.